لزوم اقتدار دریایی از نگاه فرمانده کل قوا

به‌مناسبت فرارسیدن سالروز بازداشت نظامیان آمریکایی متجاوز به خلیج فارس توسط نیروی دریایی سپاه پاسداران در سال ۱۳۹۴، گزیده‌ای از بیانات فرمانده کل قوا، حضرت آیت‌الله خامنه‌ای درباره لزوم «اقتدار نیروی دریایی» جمهوری اسلامی را در ادامه بخوانید.

به گزارش مشرق،پایگاه اطلاع‌رسانی KHAMENEI.IR به‌مناسبت فرارسیدن سالروز بازداشت نظامیان آمریکایی متجاوز به خلیج فارس توسط نیروی دریایی سپاه پاسداران در سال ۱۳۹۴، گزیده‌ای از بیانات فرمانده کل قوا، حضرت آیت‌الله خامنه‌ای درباره لزوم «اقتدار نیروی دریایی» جمهوری اسلامی را منتشر می کند.

[*] لزوم افزایش توان دریایی


اگر به اوضاع نظامی و به جغرافیای منطقه نگاهی بیندازیم، خیلی زود میتوانیم تشخیص بدهیم که نیروهای مسلح جمهوری اسلامی باید توانایی دریایی خود را ارتقا و افزایش بدهند. کسی نگوید که ابزارهای دشمنان و تهدیدکنندگان، از ما پیشرفته‌تر است؛ زیرا پاسخ این سخن آن است که ما در مقابل، ایمان و عزم و ایستادگیمان، از همه‌ی کسانی که با ما روبه‌رو هستند، بیشتر است و این، تعیین‌کننده میباشد. این، آن چیزی است که حرف آخر را در درگیریها میزند. ما این را داریم و حفظ میکنیم. البته توانایی را هم تا آن‌جا که در قدرت و توان ماست، پُرحجم و پُرکیفیت میکنیم. این، تکلیف ماست.


سخنرانی در میدان صبحگاه ناوگان منطقه‌ی یکم نیروی دریایی ارتش 1369/09/24



[*] ناوشکن جماران نمونه‌ای از توانایی جمهوری اسلامی


آن روزی که اینجا توی همین کارخانجات نیروی دریائی در بندرعباس، مسئله‌ی ساخت یک ناوشکن با ابعاد قابل قبول برای دریای عمان، برای اقیانوس هند، با تجهیزات مناسب مطرح شد، به نظرم میرسد که در همان دیدار، بعضیها بودند که به نظرشان میرسید این کار شدنی نیست. نه فقط شدنی بود، بلکه نسبت به همتی که امروز شما برای کارهای بزرگ دارید، این یک کار چندان بزرگی هم به حساب نمی‌آید. یعنی امروز همت شما برای کارهای بزرگتر، بمراتب بیشتر از آن چیزی است که ناو جماران به ما دارد نشان میدهد و آن را در مقابل ما مجسم میکند. با اینکه برای این کار خیلی زحمت کشیده شده و این زحمات خیلی ارزش دارد - به کار بردن هوش و استعداد و توانائی و کار شبانه‌روزی و ... - در عین حال این کار در مقابل آنچه که شما امروز همت بر آن میگمارید که انجام دهید، کار بزرگی نیست؛ کارهای آینده‌ی شما مهمتر است. یقیناً موج 2 از این برتر، و موج 3 و 4 از اینها بهتر خواهد شد؛ شاید با یک ابعاد کیفی بسیار باارزش‌تری، که قطعاً همین جور خواهد بود.


بیانات در دیدار دست‌اندرکاران ساخت ناوشکن جماران 1388/11/30

لزوم اقتدار دریایی از نگاه فرمانده کل قوا

 

[*] ضرورت تأمین امنیت برای کشورهای دارای ساحل دریایی


درباره‌ی نیروی دریایی سپاه آنچه مهم است، حضور فرزندان انقلاب و نیروهای انقلاب در دریا است؛ این خیلی نقطه‌ی اساسی و مهمّی است. امنیّت، زیرساخت همه‌ی پیشرفتهای یک ملّت است. اگر امنیّت نباشد، نه اقتصاد هست، نه فرهنگ هست، نه سعادت شخصی و نه سعادت عمومی مردم اجتماع هست. امنیّت دریا برای کشورهایی که سواحل دریایی دارند از جهاتی مهم‌تر است؛ چون دریا یک وسیله‌ی ارتباطی عمومی بین‌المللی است. حضور قدرتها، حضور ملّتها در دریا یک حادثه‌ی استثنائی محسوب نمیشود، یک امر رایج و دایری است. اگر کشوری که همسایه‌ی دریا است و ساحل دریایی دارد، نتواند دریا را در مجاورت خود امنیّت ببخشد، در واقع ارکان امنیّت داخلی خود را نتوانسته است بسازد. لذا امنیّت دریا خیلی مهم است. خب، جوانهای ما بحمدالله در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در این زمینه‌ها کار کردند؛ کارهای برجسته و باارزشی انجام دادند. نباید اینها در تاریخ حسّاس بعد از انقلاب نادیده گرفته بشود.


بیانات در دیدار فرماندهان و کارکنان نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و خانواده‌های آنان 1394/07/15



[*] استقلال نیروی دریایی به برکت انقلاب اسلامی


این منطقه مانند بعضی از مناطق دیگر خلیج‌فارس، روزگاری محل قدرت‌نمایی اشغالگران و قدرت‌طلبانی بود که حیثیت و استقلال و ارزش ملتها برای آنها هیچ اهمیتی نداشت. تاریخ شاهد بوده است که در همین بوشهر، قوای انگلیسی برای فشار بر دولت وقتِ آن روز ایران پیاده شدند و این ساحل پُربرکت و حساس از لحاظ سوق‌الجیشی را در اختیار گرفتند. این روال متأسفانه با شکلهای گوناگون - و اگرچه نه به صورت مستقیم در همه‌ی احوال - در طول سالیان دراز در این مناطق جریان داشته است.


امروز شما آن نیروهای ساحل‌نشین و حافظ امنیت این سواحل هستید که مستقل و به اتکای نیروهای زمینی خود، و به اتکای پشتیبانی ملت خود، و نه به اتکای هیچ قدرت دیگر، در این منطقه مشغول خدمتگزاری هستید. در گذشته‌های نزدیک، یعنی پیش از پیروزی انقلاب هم حتّی به این شکل سابقه نداشته است. این استقلال را، این به خود نگریستن یک انسان سرافراز را که به برکت انقلاب اسلامی و عزت اسلامی در تک‌تک شما احساس میشود، قدر بدانید.


بیانات در مراسم صبحگاه نظامی پایگاه نیروی دریایی ارتش 1370/10/12


 

لزوم اقتدار دریایی از نگاه فرمانده کل قوا

 

[*] مقابله قدرتمندانه با نظامیان متجاوز آمریکایی در سال 1394


این حرکتی که جوانهای عزیز سپاه پاسداران ما در دریا کردند و در مقابل تجاوز دشمن از خودشان هویّت و قدرت نشان دادند کار بسیار درستی کردند؛ دشمن تجاوز کرد به آبهای ما، اینها رفتند دشمن را محصور کردند. کسانی که مسئولین سیاست هستند، در همه‌ی عرصه‌های جهانی همین‌جور عمل کنند؛ مراقب تجاوز دشمن باشند و ببینند کجا تجاوز میکند، کجا دارد از خطوط تجاوز میکند، و با قدرت جلویش را بگیرند.


بیانات در دیدار دست‌اندرکاران برگزاری انتخابات 1394/10/30


بچّه‌ها شجاعت به‌خرج دادند؛ فقط هم شجاعت نبود؛ شجاعتِ همراه با ایمان و همراه با درک بهنگام؛ یعنی در وقت عمل کردن. خیلی از کارهای ما انجام میگیرد، منتها نه در وقت خودش؛ وقتی یک کاری تأخیر افتاد، آن‌وقت دیگر فایده‌ای ندارد. شما به‌لحظه عمل کردید؛ کارتان بسیار عالی بود، کارتان بسیار جالب بود و درست در وقت خودش هم این کار انجام گرفت. ... آنها را کشاند به آبهای ما که شماها را به جانشان بیندازد، این‌طور دستهایشان را روی سرشان بگذارند و تسلیم بشوند. این حادثه کار خدا بود، در وقت خوبی [هم‌] انجام گرفت؛ شما هم عالی عمل کردید.


بیانات در دیدار پاسداران بازداشت‌کننده نظامیان متجاوز آمریکایی 1394/11/04



[*] تهدید نبودن موشک و ناو جمهوری اسلامی برای هیچ کس


اقتدار ملی عظیم جمهوری اسلامی برای هیچ کس تهدید نیست. برای همسایگان تهدید نیست؛ این یک فرصت است. بله، برای زورگویان عالم تهدید است، برای سیطره‌جویان عالم و مداخله‌گران در کار ملتها تهدید است، برای کسانی که یک روز از منابع عظیمِ طبیعی و انسانی این ملت بیشترین سوءاستفاده را کردند و لگد به حیثیت و شخصیت این ملت زدند و هنوز در آرزوی بازگشت آن روزهای بازنگشتنی هستند، تهدید است؛ اما برای ملتها تهدید نیست. رزمایشهای ما تهدید نیست، موشکهای ما تهدید نیست. هواپیما میسازیم، ناو میسازیم، جوانان برومندی مثل شما را به میدان میآوریم؛ هیچ کدام از اینها تهدید نیست. این، نشان دهنده‌ی این است که یک ملت میتواند ببالد؛ آن وقتی که به خود اعتماد داشته باشد و به خدای خود توکل کند و دل را از ایمان سرشار کند. این، مشوق ملتهای دیگر است. ملتهای دیگر بدانند و ببینند که اگر عزت میخواهند، این عزت پیش آمریکا نیست، در وابستگی به قدرتها نیست، در خرج کردن و پول دادن به کیسه‌ی سازندگان تسلیحاتی دنیا و دریوزگی تسلیحات آنها نیست، در جوشش از درون، در اعتماد به نفس ملی، در توکل به خدا و پیشرفت در اینهاست.


بیانات در دانشکده علوم دریایی نوشهر 1388/07/14



[*] راهبردی بودن نیروی دریایی در کشور


نیروی دریائی امروز در بسیاری از نقاط عالم و در کشور ما یک نیروی راهبردی است؛ به چشم یک نیروی راهبردی به نیروی دریائی باید نگریسته شود. سواحل جنوب شرقی کشور که در اختیار نیروی دریائی ارتش جمهوری اسلامی ایران است، مناطق بسیار مهمی است و ظرفیتهای بسیار خوبی برای پیشرفت است؛ به آنجاها اهتمام کنید و اهمیت بدهید. دریانوردیها را که امروز بحمدالله شکل پیشرفته‌ای نسبت به گذشته گرفته است، ادامه بدهید، به زیرسطحیها اهمیت بدهید و توجه کنید، امکانات و تجهیزات پدافندی شناورهای سطحی را در همه جا، بخصوص در دریاهای جنوب مورد توجه قرار بدهید.


بیانات در دانشکده علوم دریایی نوشهر 1388/07/14


حمله شدید وزارت خارجه ترکیه به ایران

س حمله شدید وزارت خارجه ترکیه به ایران
به این مطلب امتیاز دهید
100% 0%

به گزارش سرویس سیاسی جام نیـوز به نقل از روزنامه "رای الیوم"، یک مقام مسئول در وزارت خارجه ترکیه طی ادعایی به خبرگزاری "الاناضول" گفت: «ایران از بهبود روابط آنکارا و مسکو به خشم آمده است و ما  این کشور لازم است که نفوذ خود را در منطقه برای آرامش پایدار بکارگیرد.»

 

به گزارش رای الیوم، این مقام ترکیه ای که نخواست نامش فاش شود، مدعی شد: «رابطه ایران با "پ.ک.ک" بر کسی مخفی نیست هر چند که تهران این رابطه را تکذیب کرده است. این کشور عامل موثر در ایجاد تنش میان ترکیه و عراق است و در این دو سال اخیر برخورد و نحوه رابطه ایران با ترکیه بسیار عوض شده است.»

 

  این مقام مسئول در ادامه ادعا کرد: «ایران سیاست های طائفه ای در منطقه دنبال می کند و این طائفه گری را وارد قانون اساسی خود هم کرده است. با وجود این مسائل هم ایرانی ها فکر می کنند این ترکیه است که سیاست های طائفه ای سنّی را در منطقه دنبال می کند. ضروری است که ایران از اقداماتی که ثبات را در منطقه به هم می زند، دوری کند.»

 



جنگنده های اف-35 اسراییل موشک های فاتح ایران را منهدم کردند


ب جنگنده های اف-35 اسراییل موشک های فاتح ایران را منهدم کردند
به این مطلب امتیاز دهید
28.6% 71.4%

به گزارش سرویس سیاسی جام نیـوز، روزنامه رای الیوم نوشت: «روزنامه صهیونیستی "یدیعوت احرونوت" مدعی شده است که جنگنده های اف-35 اسراییل روز گذشته محموله موشک های فاتح ایران را در سوریه منهدم کردند.»

 

منبع مذکور در ادامه ادعا کرد: «این محموله شامل موشک های زمین به زمین فاتح 110 یا فاتح 111 که بسیار دقیق عمل می کردند و این محموله در راه رسیدن به حزب الله بود.»

 

گفتنی است که جنگنده های اف-35 اسراییل روز گذشته فرودگاهی در  دمشق که محل استقرار یگان چهارم ارتش سوریه است را موشک باران کردند.

 

بنا بر این گزارش، این اولین پرواز جنگنده اف-35 شبح در منطقه محسوب می شود که در نتیجه حمله جنگنده های شبح، چند انفجار مهیب در فرودگاه مزه دمشق صورت گرفت و بخش هایی از پایتخت سوریه به لرزه درآمد.

 

پایگاه حمیمیم اعلام کرد که سه فروند جنگنده رژیم صهیونیستی که یکی از آن ها اصلی و دو فروند دیگر پشتیبان بودند ساعت 12 و 17 دقیقه از فرودگاه بن گورین پرواز کردند و از مرزهای لبنان وارد آسمان سوریه شدند.


این جنگنده ها سه موشک هدایت شونده را به اطراف فرودگاه نظامی مزه شلیک کردند و سپس به سمت شمال غرب رفته و چهار هدف را بمباران کردند و به آسمان سرزمین های اشغالی بازگشتند.


یک منبع آگاه نظامی سوری اعلام کرد که جنگنده های رژیم صهیونیستی در اقدامی مایوسانه و ناکام برای پشتیبانی از گروه های تروریستی ساعت 00:25 (25 دقیقه بامداد) با چند موشک از شمال دریاچه طبریا اطراف فرودگاه مزه در غرب شهر دمشق را هدف قراردادند که باعث آتش سوزی در این مکان شد.

 

تصمیم بزرگ ترامپ/ آمریکا پشت رقیب ایران را خالی می‌کند؟

ترامپ می تواند در روز اول کاری خود به یکی از وعده های بزرگ انتخاباتی خود جامه عمل بپوشاند و پای آمریکا را از یک جنگ در خاورمیانه بیرون بکشد...»
یمن تصمیم بزرگ ترامپ/ آمریکا پشت رقیب ایران را خالی می‌کند؟
به این مطلب امتیاز دهید
100% 0%

به گزارش سرویس سیاسی جام نیـوز، پایگاه آمریکایی "هافینگتون پست" (Huffington Post) با انتشار گزارشی به انتقاد از سیاست های آمریکا در حمایت از تهاجم نظامی عربستان سعودی به یمن پرداخته و از رئیس جمهور جدید آمریکا خواسته است که هر گونه پشتیبانی نظامی از سعودی را پایان دهد.

 

در این گزارش می خوانیم:

«ترامپ می تواند در روز اول کاری خود به یکی از وعده های بزرگ انتخاباتی خود جامه عمل بپوشاند و پای آمریکا را از یک جنگ در خاورمیانه بیرون بکشد؛ "جنگ یمن". آمریکا در این جنگ از عربستان سعودی، امارات متحده عربی و دیگر کشورهایی که با شبه نظامیان تحت حمایت رقیبشان "ایران" در نبرد هستند، پشتیبانی می کند.

 

حمله عربستان و متحدانش به یمن یکی از جنگ هایی است که به طور گسترده ای مورد انتقاد قرار گرفته و ترامپ باید فورا ایفای نقش آمریکا در این جنگ را تمام کند.

 

ائتلاف سعودی تحت حمایت آمریکا، متهم به جنایات جنگی بسیار و کشتار 10 هزار یمنی است. آنها حتی آنقدر بیمارستان ها را در حملات خود هدف قرار داده اند که پزشکان بدون مرز که یکی از حیاتی ترین گروه های بشردوستانه در مناطق جنگی است، مجبور شد برخی از فعالیت های خود را به صورت موقت در یمن تعطیل نماید.

 

مقامات دولت اوباما در پاسخ به گسترش انتقادها در این رابطه، ماه گذشته درمصاحبه با رویترز اعلام کردند که انتقال برخی از تسلیحات به عربستان را محدود خواهند کرد. اما چند روز پس از آن مقامات ارشد آمریکایی و سعودی این گزارش را تضعیف کردند؛ جان کری وزیر امور خارجه آمریکا عنوان کرد که آمریکا به کمک رسانی به عربستان سعودی متعهد است.

 

ترامپ می تواند تنها چند ساعت پس از در دست گرفتن قدرت در کاخ سفید، اعزام هواپیماهای سوخت رسان را که جنگنده های ائتلاف تحت رهبری عربستان را با سوخت رسانی هوایی پشتیبانی می کنند، به اتمام رساند. باید توجه داشت که سوخت رسانی جنگنده های سعودی موجب گسترش نفرت از آمریکا در یمن شده است.

 

بیرون کشیدن آمریکا از جنگ یمن -که یکی از سیاست های بدنام اوباما بوده- فرصتی بزرگ ترامپ برای به دست آوردن امتیازات سیاسی است؛ اقدامی که نشان دهنده تلاش ترامپ برای حفظ جان و مال مردم آمریکا است؛ این اقدام نشان می دهد که ترامپ از به چالش کشیدن دولت های خارجی [عربستان و متحدانش] برای حفظ منافع آمریکا هراسی ندارد.»

ضربه جدید به کاندیداتوری روحانی/ اقدام انتخاباتی احمدی نژاد در سراسر ایران

«با سرکار آمدن ترامپ تنها دستاورد روحانی یعنی برجام با موانعی مواجه می شود که در نتیجه تبعات منفی بر کاندیداتوری مجدد روحانی و رقابت با احمدی نژاد برجا خواهد گذاشت.»
ذ ضربه جدید به کاندیداتوری روحانی/ اقدام انتخاباتی احمدی نژاد در سراسر ایران
به این مطلب امتیاز دهید
41.7% 58.3%

به گزارش سرویس سیاسی جام نیـوز، وبسایت شبکه العربیه گزارش داد: «گزارش ها از بیشتر شدن اقدامات انتخاباتی احمدی نژاد در جای جای ایران از جمله نطق ها و سفرهای برنامه ریزی شده حکایت دارند که نشان از کاندیداتوری وی برای انتخابات ریاست جمهوری است.»

 

العربیه در ادامه گزارش داد: «منابع نزدیک به جریان اعتدال گرا خبر دادند که احمدی نژاد و گروه نزدیک به او بر آن هستند که درخواست رهبر عالی ایران مبنی بر مشارکت نکردن احمدی نژاد در انتخابات آینده نصیحتی بیش نبوده است و وی حق دارد که این نصیحت را گوش دهد یا اینکه به آن عمل نکند.»

 

این وبسایت خبری در ادامه به ضربه جدید به کاندیداتوری روحانی اشاره کرد و افزود: «ناظران محافل سیاسی بر آن هستند که مواضع روحانی ضعیف شده اند و هواداران وی به خاطر عمل نکردن به وعده های انتخاباتی تا این لحظه از جمله رفع حصر از رهبران جنبش سبز، کم شده اند همانطور که لغو تحریم ها نه تنها کامل صورت نگرفت بلکه آمریکا تحریم های خود را برای 10 سال دیگر نیز تمدید کرد.»


العربیه افزود: «در کنار این مسائل هم هواداران روحانی نگران هستند که سرکار آمدن ترامپ باعث خواهد شد تنها دستاورد روحانی یعنی برجام با موانعی از سوی واشنگتن مواجه شود که در نتیجه تبعات منفی بر کاندیداتوری مجدد روحانی و رقابت با احمدی نژاد برجا خواهد گذاشت.»