اولین محموله از "موشک‌های اس ۳۰۰" وارد ایران شد

تاریخ : دوشنبه 28 تیر 1395 | 12:48 | نویسنده : حسن نژاد
۲۸ تیر ۱۳۹۵ - ۰۹:۳۵
اس 300

اولین محموله از موشک‌های سامانه اس ۳۰۰ وارد ایران شد. موشک‌هایی که وارد کشور شده، مخصوص استفاده در سامانه موشکی S۳۰۰-PMU۲ هستند.

به گزارش خبرنگار دفاعی - امنیتی خبرگزاری تسنیم، قرارگاه پدافند هوایی ارتش که از سالیان اخیر کار ایجاد یک شبکه یکپارچه پدافندی را پیگیری می‌کرد، پس از انجام مراحل امنیتی و نظامی، در سالیان اخیر موفق به تاسیس این شبکه پدافندی شده است. این قرارگاه حالا توسط این شبکه یکپارچه که سراسر کشور را دربرگرفته، امنیتی بسیار بالا برای آسمان کشور به وجود آورده است.

اما در ماه‌های اخیر با ورود و رونمایی از اولین محموله از ادوات سامانه موشکی اس 300، توان پدافندی این قرارگاه به شدت افزایش یافته است، به‌طوری که تا پایان سال جاری و بنابر آنچه که امیر اسماعیلی فرمانده این قرارگاه اعلام کرده، اولین سامانه موشکی اس 300 تا پایان امسال، استقرار عملیاتی خواهد یافت.

اولین محموله از "موشک‌های سامانه موشکی اس 300" نیز اخیراً وارد کشور شده و این نشان از عزم جدی ایران و قرارگاه پدافند هوایی برای واردکردن این سامانه موشکی پیشرفته به چرخه پدافند هوایی کشور، دارد.

در حال حاضر 3700 نقطه کشور تحت پوشش قرارگاه پدافند هوایی قرار دارد که حاصل زحمات شبانه‌روزی قرارگاه پدافندی هوایی است، به‌طوری که ایکائو یا همان سازمان بین‌المللی هوانوردی نیز امنیت بالای آسمان ایران را ستوده است.

براساس این گزارش، اس300 در حال حاضر یک خانواده است و انواع مختلفی از این سامانه با کاربردهای متفاوت در وزارت دفاع روسیه تولید شده است. هم‌اکنون اس300 پی‌ام‌یو (S-300PMU) به‌عنوان یکی از مرگبارترین و پیشرفته‌ترین سامانه‌های موشکی خانواده اس300 شناخته می‌شود. آن‌ طور که روس‌ها اعلام کرده‌اند، زمان آماده‌سازی این نوع از سامانه‌ها، حدود 5 دقیقه‌ است که این خود یکی از ویژگی‌های مهم سامانه موشکی اس300 پی‌ام‌یو به شمار می‌رود.

یکی از بهترین مدل‌های سری P سامانه موشکی اس 300، سامانه‌های پی ام یو 2 هستند که رادار کشف هدف این سامانه 64N6E Big Bird نام دارد و می‌تواند حدود 200 هدف را کشف و همزمان 12 هدف را رهگیری کرده و اطلاعات به‌دست آمده را به رادار کنترل آتش یا همان رادار درگیری سامانه موشکی منتقل کند.

برد درگیری با اهداف توسط سامانه موشکی اس 300، 200 کیلومتر اعلام شده است.


رادار پرنده بزرگ (Big Bird) در ایران

در مراسم رژه همچنین، ادوات دیگری از سامانه موشکی اس 300 رونمایی شده بود که به تفکیک تصاویر آنها را در ذیل می‌توانید ببینید:



پست فرماندهی


سامانه UNIVERSAL


رله ارتباطی اس 350


خودرو کِشنده

علاوه بر این تجهیزات، چند روز بعد نیز شبکه خبری العالم تصاویری پخش کرد که نشان می‌داد، پرتابگرهای این سامانه موشکی نیز وارد کشور شده است، تصویری از این پرتاب‌گر در یکی از بزرگراه‌های کشور را در ذیل ببینید:

با ورود این تجهیزات، مشخص شد که قطعا پیشنهاد قبلی روس‌ها مبنی بر فروش سامانه موشکی آنتی 2500 محقق نشده و با اصرار ایران، سامانه موشکی اس 300 پی ام یو، وارد کشور شده است اما این تجهیزات نشان نمی‌داد که کدام مدل از اس 300ها وارد کشور شده است.

ایران، در سال 2007 قرارداد خرید سامانه موشکی S300-PMU1 را با روس‌ها امضا کرده بود که با عدم تحویل آن به ایران و گذشت سالیان دراز، خط تولید این سامانه در روسیه، کلا متوقف شده بود و ایران هم دیگر خواهان آن مدل از اس 300 نبود، لذا ایران و روسیه توافق کردند که قرارداد را به‌روز کنند که این اتفاق سال گذشته رخ داد و تهران - مسکو، قرارداد جدیدی برای فروش اس 300 به ایران امضا کردند اما مدل سامانه‌ای که قرار بود به ایران تحویل داده شود، هیچ وقت اعلام نشد.

حالا با ورود ادوات مربوط به اس 300 و "موشک‌ها"، مشخص شده است که ایران سامانه S300-PMU2 که یکی از بهترین سامانه‌های دفاعی و پدافندی حال حاضر جهان است را تحویل گرفته است.


اظهارنظر ابوبکر البغدادی درباره کودتای ترکیه


تاریخ : دوشنبه 28 تیر 1395 | 12:50 | نویسنده : حسن نژاد
اظهارنظر ابوبکر البغدادی درباره کودتای ترکیه اتاق خبر 24

پایگاه اینترنتی «اعماق» وابسته به گروهک تروریستی"داعش، مواضع «ابوبکر البغدادی» سرکرده این گروهک درباره کودتای ترکیه را منتشر کرد.

 ابوبکر البغدادی گفت: «کودتای ترکیه غیر شرعی و نامشروع است و حکومت های کافر نامبارک هستند.»

 سرکرده داعش در ادامه افزود: «به زودی همدیگر را در ترکیه خواهیم دید. ارتش ترکیه نابود می شود.»

البغدادی مواضع خود درباره کودتای ترکیه را در پی اعلام دولت ترکیه درباره تسلط حزب حاکم بر کودتا و خنثی کردن آن اعلام کرده است.



پشت پرده کودتا در ترکیه چیست؟

ه گزارش مشرق، مسعود صدرمحمدی مدیر بخش ترکی خبرگزاری تسنیم در تحلیلی راجع به کودتای شب گذشته در ترکیه نوشت: با نزدیک شدن به ساعات پایانی شب با وجود آن که هنوز درگیری ها در دو شهر بزرگ استانبول و آنکارا تداوم دارد و در سایر شهرهای بزرگ نیز درگیری های پراکنده لبین نیروهای کودتاگر و ضد کودتا در گرفته است. و نخست وزیر نیروهای کودتاگر را با آغاز جنگ نیروهای ضد کودتای ارتش علیه آنها تهدید کرده است، با ادامه وضعیت موجود می توان احتمال داد که تا ساعات پایانی روز آینده غائله فیصله یابد. در این میان دو تحلیل عمده برای حوادثی که رخ داد وجود دارد که گذر زمان در مورد آنها قضاوت خواهد کرد:

1)  این کودتا توسط نیروهای جریان گولن در بدنه ارتش سازماندهی شده است. این کودتا پس از آن رخ داد که هفته گذشته برای اولین بار عملیات‌های امنیتی علیه شاخه نظامی این جریان انجام شد. در دو سال گذشته هیچ هفته‌ای بدون عملیات علیه نیروهای این جریان در ساختار قضایی و اطلاعاتی ترکیه وجود نداشته است و صدها نفر به جرم همکاری با جریانی زیرزمینی در درون دولت دستگیر شده بودند. اما برای نخستین بار در هفته گذشته تعدادی از افسران ارتش تحت بازداشت قرار گرفتند. این عملیات جریان را متوجه جدیت دولت در برخورد با خود کرد و جریان را بر آن داشت تا با پیش چشم گرفتن تمام ریسک‌های پیروزی یا شکست کودتای خود دست به کار شود. در واقع جریان نظامی گولن متوجه شده است که با کودتا یا بدون کودتا در هر حال سرکوب و ریشه کن خواهد شد. بنابراین طی یک اقدام متهورانه دست به کودتای این شب زدند. اگر در نظر داشته باشیم که تا چند روز دیگر شورای عالی نظامی در ستاد کلاً نیروهای مسلح قرار بود که تشکیل شود و در این شورا با توجه به تحرکات هفته گذشته بی شک علیه جریان کشف شده گولن در ارتش تصمیماتی قرار بود که اتخاذ شود.

جریان گولن در ارتش  در شکل یک هسته مخفیانه با نام "کمیته صلح در جهان" در حال مدیریت اوضاع بود که بر اساس نظریه اول در مورد این کودتا توسط این هسته طراحی، مدیریت و اجرا شده است. مشکل اصلی این هسته پایین بودن درجات نظامی این افراد از سطح عالی ژنرالی بود که با توجه به این مساله بسیاری از کارشناسان نظامی و امنیتی معتقد بودند که در کوتاه مدت امکان کودتای فراگیر توسط گولنی‌ها در ارتش وجود ندارد و آنها در بدترین حالت می‌توانند خرابکاری انجام دهند. افرادی که این اقدامات را یک کودتای واقعی اما ناموفق – تا این مرحله – می‌دانند اقدام بسیار ماهرانه رسانه‌ای و روانی این گروه را دلیلی بر مدعای خود می‌دانند. تیم کودتا کننده در اولین اقدام تلویزیون دولتی را تسخیر کرده و از این طریق با ایجاد رعب در کشور وارد فاز مدیریت صحنه رد کشور شده است. در ادامه با در دست گرفتن ساختمان‌های مدیریت شبکه‌های خصوصی و پخش ماهواره‌ای شبکه‌های بخش قابل توجهی از کشور ار از مشاهده تلویزون محروم کرده و اینترنت را نیز قطع کرده است.

در واقع می توان چنین ادعا کرد که در حالی که ما در تهران از ناموفق بودن کودتا سخن می‌گویم هنوز بخش قابل توجهی از ملت ترکیه فکر می‌کنند که کودتا با موفقیت انجام شده است. از سوی دیگر وقتی در نظر داشته باشیم که ژاندارمری شاخه دوم این کودتا در کل کشور آماده اجرای امر بوده است و نقطه مزیت این نیرو گستردگی آن در سراسر کشور و تسلط بر تمام جاده‌های بین شهرهای کشور  می‌توان این فرضیه را تقویت کرد.

2)  دومین فرضیه بر آن است که این کودتا تنها یک تئاتر سخت و سنگین از سوی اردوغان بوده است تا با استفاده زا شرایط بحرانی ایجاد شده دست به تضعیف ارتش زده و امکان کودتاهای جدی‌ای که می‌توانست در آینده گریبانگیر او شود را از بین ببرد.
 
این طیف اصلی‌ترین موید این نظریه را فراهم شدن امکان قدرت نمایی بیشتر برای اردوغان به عنوان یک رهبر وحدت بخش و بسیج‌گر اقشار مختلف مردم می‌دانند و معقدند که درخشانتر شدن چهره اردوغان در این مساله به عنوان یک قهرمان ملی نشان میدهد که همه ماجرا تحت نظرات او بوده است و این تنها یک بازی کثیف است.

اگرچه تنها گذر زمان و بررسی سوانح آینده نشان خواهد داد که چه دست‌هایی در پشت پرده این حادثه وجود داشته است اما با در نظر داشتن تجربه حوادث پارک گزی که اکنون پس از دو سال اسناد حمایت بنیاد سوروس از آن در دست است و می توان آن را یک کودتای رنگی علیه اردوغان ارزیابی کرد صرفِ فراهم شدن امکان خودنمایی برای اردوغان را در مورد اهداف طراحی آن مساله نمی توان کافی دانست. در واقع اگرچه در صورت موفقیت اردوغان و حزب حاکم توان اردوغان بیشتر از پیش خواهد شد اما میزان هزینه ای که اردوغان در قبال این مساله متحمل شده است بسیار بالا است. از سوی دیگر در ماه های اخیر اردوغان با طیف های مختلف ارتش وارد مراوده شده و نظر مساعد آنها برای همراهی با خود در مسایل مختلف کشور ار فراهم آورده بود و در میان مدت امکان وقوع کودتا علیه او ممتنع بود.

همچنین اگر در نظر داشته باشیم که اصلی ترین نیروهای عامل در این کودتا نیروی هوایی و ژاندارمری (یعنی نیروهای تحت نفوذ گولن) بوده اند و نه نیروی زمینی که تا کنون همواره وظیفه اصلی کودتاها را برعهده داشته است احتمال صدق گزاره عاملیت جریان گولن بیشتر محتمل است.

در صورت موفقیت کامل ارتش، امنیت و دولت در سرکوب این کودتا و دستگیری تمام عوامل آن می‌توان ادعا کرد که اردوغان در برابر یک خطر بزرگتر با یک خطر کوچک روبرو شد و به گفته خودش این حادثه یک لطف الهی بوده است.

آمار کشتگان و زخمی‌ها هر لحظه در حال افزایش است و نیروی های ضدکودتا که نیروهای زمینی و زرهی ارتش هستند وارد شهرها می‌شوند.
 
این کودتا ضربه‌ای سخت بر پیکره ملی ترکیه خواهد بود.


محل استراحت اردوغان بمباران شد

ه گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ وی در بخشی از سخنان خود گفت: تا دیروز در مارماریس مشغول استراحت بودم و همینکه متوجه کودتا در استانبول و آنکارا شدم به سرعت مارماریس را ترک کردم. به محض اینکه من مارماریس را ترک کردم، محل استراحت من توسط کودتاگران بمباران شد.


1-20160715170137.jpg

erdogan-tatilde5.jpg
 

 

چرا تیپ فاطمیون؟/ غبار مهجوریت بر تن شهدای مدافع حرم افغانستانی

ه گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از چشم برخوار، واژه «مدافع حرم» را  هر انسان آزاده‌ای که می شنود به یاد دوران دفاع مقدس و دلاوریها و شجاعت های مردان قوی نفس می‌افتد.

شکست و عقب‌نشینی های پی در پی تکفیری‌ها در گرو شهادت‌طلبی مدافعان حرم است، سربازانی که برای دفاع از حریم اهل‌بیت جان خود را  فدا می‌کنند، در مظلومیت و گمنامی می‌جنگند و با مظلومیت به شهادت می‌رسند.

رهبر انقلاب درباره مدافعان حرم فرمودند: «حقیقتاً هـم شـهدای شـما، هـم خانواده هـا، پـدران، مـادران و فرزنـدان آنـان، حـق بزرگی بر گـردن همـه ی ملت ایـران دارند. ایـن شـهدا امتیازاتـی دارند:

یکـی ایـن اسـت کـه اینهـا از حریـم اهل بیـت در عـراق و سـوریه دفـاع کردنـد و در ایـن راه بـه شـهادت رسـیدند.

امتیـاز دوم ایـن شـهدای شـما ایـن اسـت کـه اینهـا رفتنـد بـا دشـمنی مبـارزه کردنـد کـه اگـر اینهـا مبـارزه نمی کردنـد ایـن دشـمن می آمـد داخـل کشـور… اگـرجلویش گرفتـه نمی شـد مـا باید اینجـا در کرمانشاه و همـدان و بقیه اسـتانها بـا اینهـا می جنگیدیم و جلـوی اینهـا را می گرفتیم. در واقع ایـن شهدای عزیـز ما جـان خودشان را در راه دفاع از کشـور، ملت، دیـن، انقلاب اسلامی فـدا کردند.

امتیـاز سـوم هـم این اسـت کـه اینهـا در غربـت بـه شهادت رسیدند. ایـن هـم یـک امتیـاز بزرگـی اسـت. این هـم پیش خـدای متعـال فرامـوش نمی شـود.»

اما هسته‌ اولیه‌ شکل‌گیری تیپ و لشگر فاطمیون، تعدادی از بچه‌های افغانستانی بودند که به آن‌ها سپاه محمد (ص) می‌گفتند. این گروه در افغانستان علیه شوروی می‌جنگیدند و نیروهایی بودند که از انقلاب اسلامی ایران نیز حمایت می‌کردند و به‌ نوعی نیروهای امام خمینی (ره) محسوب می‌شدند و در جنگ با طالبان نیز حضور داشتند.

رزمندگان افغانستانی در دوران دفاع مقدس در یگان‌های مختلفی از جمله لشکر ۵ نصر خراسان، ۲۱ امام رضا (ع) و ۱۷ علی بن ابیطالب (ع) حضور داشتند، همچنین در سال ۶۴ یگانی به نام تیپ ابوذر شکل گرفت که رزمندگان این تیپ از مجاهدان افغانستانی بودند.

دو هزار شهید افغانستانی دوران دفاع مقدس، عدد کمی نیست که از آن غافل مانده‌ایم. نه اسمی، نه نشانی و نه یادبودی از آنان است و نه کسی برای ما گفت که شیرمردان هراتی و قندهاری و مزارشریفی جانشان را بر کف دستشان گذاشتند و در جبهه‌های غرب و جنوب در دفاع مقدس جنگیدند و هرگاه هم که یک افغانستانی در کشورمان دیدیم به نگاه حقارت به آن‌ها نظر افکندیم.

آن روز در دفاع مقدس دو هزار شهید تقدیم کردند و امروز همان‌ها و فرزندانشان در جبهه‌ی مقاومت در قالب لشکر فاطمیون در حال جنگیدن با تکفیری‌ها در سوریه هستند.
زمانی هم که بحث جنگ سوریه و داعش پیش آمد تقاضا کردند که در جنگ شرکت کنند، این تقاضا را حجت الاسلام علوی و شهید ابوحامد (فرمانده تیپ فاطمیون) مطرح کرد و انقلاب اسلامی ایران هم که همیشه و همه‌جا حامی گروه‌های مقاومت است، از تشکیل گروه فاطمیون حمایت کرد.

هسته اولیه تیپ فاطمیون با ۲۵ نفر شکل گرفت و این‌ها اولین نیروهایی بودند که به سوریه رفتند. اوایل با گروه‌های عراقی کتائب سیدالشهدا و دیگر گروه‌ها کار می‌کردند و به عنوان دسته کوچکی در کنار آن‌ها قرار می‌گرفتند، کم‌کم راه باز شد و هر بار که شهیدی از بچه‌های افغانستانی را برای تشییع به ایران و افغانستان می‌آوردند، موجی از شیعیان افغانستان برای دفاع از حرم حضرت زینب (س) به سوریه رفتند.

دلیل نامگذاری لشکر فاطمیون
نام «فاطمیون» به این دلیل انتخاب شد که این تیپ در ایام شهادت حضرت زهرا (س) شکل گرفت. همچنین رزمندگان افغانستانی می‌گفتند چون حضرت زهرا (س) غریب بود و در غربت شهید شد و ما هم در سوریه غریب هستیم، نام فاطمیون برازنده است. همه رزمنده‌های این تیپ، افغانستانی هستند؛ عده‌ای از خود افغانستان و عده‌ای هم از افغانستانی‌های مقیم سوریه هستند. افغانستانی‌های مقیم سوریه در همان اطراف زینبیه زندگی می‌کردند و جمعیتی در حدود ۱۵ تا ۱۶ هزار نفر داشتند که بعد از حمله تکفیری‌ها، چیزی حدود پنج هزار نفر ماندند و از حرم دفاع کردند.

ملی‌گرایی، اصلی ترین دلیل مظلومیت شهدای افغانی است

مدافعان حرم، مدافعان امنیت ایران اسلامی و همه مظلومان هستند، اما خودشان مظلومند و شهدایشان مظلوم‌تر؛ در صحنه دفاع از حرم اهل بیت (ع) مدافعان افغانی بسیاری در کنار مدافعان ایرانی جانفشانی کرده و به شهادت رسیده اند ولی متأسفانه پیکر های پاک این شهدا غریبانه در گلزار شهداهای کشور، مانند گلزار شهدای امامزاده ابراهیم بن موسی بن جعفر علیه السلام (امامزاده نرمی) دفن شده اند؛ به طوری که شاید خیلی از مردم و دوستداران شهدا هم از وجودشان در گلزار شهدا، نا آگاهند و در زیارت مزار شهدا حتی یادی از ایشان نکنند.

جوانانی که زیرسایه خورشید به شهادت رسیده‌اند؛ نباید فراموش شوند، آنهایی که مردانه در برابر خونخوارترین تروریست‌های روی زمین سینه سپر کردند؛ آنهایی نتوانستند غربت حریم حضرت زینب سلام الله را ببینند؛ نباید احساس غربت کنند، نباید غریبانه تشییع شوند. آنها زیر سایه خورشید بودند تا به خورشید رسیدند پس حرمت دارند.

فرقی ندارد که شهدای اسلام کجا به شهادت رسیده باشند، هر جا ظلم و ستمی باشد، باید برای مقابله با دشمنان اسلام شتافت و شهدای مدافع حرم ایرانی و افغانستانی نزد خداوند یکسانند. همانگونه که امام حسین (ع) در جنگ با ظالمان به شهادت رسیدند، رزمندگان اسلام نیز هر جا ستمی بر مردم مسلمان ببینند، علیه ظلمو ظالم قیام می‌کنند؛ چرا که الگوی شهدای اسلام، امام حسین (ع) و یارانشان هستند…..

تصاویر تشییع اولین شهید مدافع حرم افغانستانی (محمدجمعه رسولی) در برخوار

مردم شهرستان برخوار بارها ارادت خویش را به ساحت اهل‌بیت علیهم السلام، یاران و محبینشان اثبات کرده‌اند، در صورتی که رسانه‌ها و نهادهای فرهنگی در خصوص تشییع جنازه پیکر شهدا به وظیفه خویش عمل کنند هیچ‌گاه شاهد تشییع جنازه‌های غریبانه برای این مردان آسمانی نخواهیم بود.

مراسم تشییع و خاکسپاری شهید سید هادی حسینی جمعه ۲۵ تیرماه بعد از نماز جمعه از مسجد امام صادق (ع) مصلی برگزاری نماز جمعه شهر حبیب آباد، به طرف امامزاده عبدالمومن و گلزار شهدای شهر حبیب‌آباد برگزار می‌شود.

امید است شهروندان برخواری همچون گذشته پر شورتر  از هر زمان دیگر، شهید مدافع حرم سید هادی حسینی را به بهشت بدرقه کنند و اجازه ندهند این مدافع حرم افغانستانی در کشور و شهر ما غریبانه تشییع و تدفین شود.